ANDREA BOCELLI koncert

Najobľúbenejší svetový tenorista Andrea Bocelli vystúpi 29.12.2013 po prvý raz v Bratislave. Za dvadsať rokov svojej kariéry predal až 80 miliónov nosičov. Na svetových pódiách spieval spolu so slávnymi svetovými tenormi ako Lucianom Pavarottim, Plácidom Domingom a ženskými vokalistkami ako Sarah Brightman, Jenifer Lopez, Christina Aguilera a Celine Dion.

 

Talianskeho tenora Andrea Bocelliho bude v Bratislave sprevádzať renomovaný Český národný symfonický orchester (ČNSO) a jeho zbor z Prahy pod vedením špičkového talianskeho dirigenta Marcella Rotu. Na koncerte okrem opernej sopranistky Adriany Kučerovej si jeho manažment zvolil aj mladú muzikálovú speváčku a herečku Nelu Pociskovú. Obe speváčky si s maestrom zaspievajú duet a tiež sólovú skladbu. Dovedna bude na pódiu viac ako 130 umelcov.

Spev Andrea Bocelliho v kombinácii s jeho charizmou bude nezabudnuteľným umeleckým zážitkom nielen pre Bratislavčanov, ale pre všetkých, ktorí sa radi obdarúvajú.

 

Lístky na jedinečnú kultúrnu udalosť nájdete v sieti ticketportal.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.