Získajte inšpiráciu v showroome plnom atraktívnych svietidiel

Zariaďujete interiér domácnosti, reštaurácie, kancelárie či iného priestoru a hľadáte inšpiráciu či konkrétne riešenia foriem osvetlenia? Získajte prehľad o aktuálnych trendoch v oblasti svietidiel a prezrite si mnohé atraktívne modely. Navštívte showroom spoločnosti CASCA, kde na vás čakajú zaujímavé svietidlá spolu s odborným personálom, ktorý je pripravený vám poradiť.

Spoločnosť CASCA s.r.o. vznikla v roku 1991 a počas svojej existencie sa prepracovala na popredného predajcu interiérového a exteriérového osvetlenia na Slovensku. Na náš trh prináša mnohé novinky a exkluzívne svietidlá od popredných talianskych, nemeckých či španielskych výrobcov, ktoré sa vyznačujú originálnym dizajnom a neustálymi inováciami. Aj tieto svietidlá si môžete naživo pozrieť a presvedčiť sa o ich atraktívnosti. Showroom Casca v Bratislave na Tomášikovej ulici 3/A sa teší na vašu návštevu počas pracovných dní od 10:00 do 18:00.

V showroome však okrem exkluzívnych kúskov nájdete aj mnohé svietidlá vhodné na umiestnenie do bežných domácností. Na výber sú mnohé závesné, stropné, nástenné a stolíkové osvetlenia či exteriérové svietidlá. Predajcovia vám na základe vašich požiadaviek pomôžu vybrať vhodné svietidlo do konkrétneho priestoru tak, aby doň dizajnovo zapadlo a zároveň ponúklo dostatočnú svietivosť.

Keďže v súčasnosti na trhu so svietidlami dominuje najmä trend šetrenia energie, v showroome CASCA nájdete množstvo úsporných LED svietidiel. Zároveň sa môžete dozvedieť zaujímavé informácie o ich svietivosti, variabilite či získať prehľad o výhodách LED žiaroviek oproti halogénovým či iným. LED technológie sú vhodné jednak ako hlavné osvetlenie, ale aj ako zaujímavý spôsob podsvietenia. O jeho využití v priestore sa môžete presvedčiť aj na prítomnej inštalácií.

Personál showroomu CASCA v Bratislave sa teší na vašu návštevu!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.