Sexživot v Bratislave bez „pravidiel“

Nikto z nás nemiluje pravidlá, no ak chceme v tejto spoločnosti dobre fungovať, musíme sa nimi riadiť. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, podobne je to aj s našim sexuálnym životom. Každý človek túži zažiť divoký sex plný vzrušenia a dravosti, avšak aj nevinné milovanie vám môže priniesť nemilé prekvapenia. Bratislava je mestom, v ktorom to doslova vrie vášňou, zábavou a krásnymi opálenými ženskými telami. Akcie na každom kroku vám ponúkajú množstvo príležitostí ako si užiť letné sexuálne radovánky s krásnou štíhlou čiernovláskou. Ak si chcete užiť milovanie bez akýchkoľvek trapasov či nepríjemností, skúste dodržať tieto štyri sexuálne „pravidlá“.

Keď sa zabúda na kondóm
Mnoho mužov neznáša kondómy a v poslednom období mu nevedia prísť na chuť ani ženy. Milovanie sa pre nás stáva málo komfortným, príjemným a to len v dôsledku toho, že kondómy často partneri pociťujú počas sexu. Nie sme však v dobe kamennej, ale v dobe, kedy vám aj kondómy doprajú bezpečný, a najmä kvalitný sexuálny život. Doprajte si sex po akom túžite a vyskúšajte ultratenké kondómy. Vďaka ním zažijete vysnívané milovanie, pretože okrem ochrany pred pohlavnými chorobami vám dopraje pocit slobody a zabúdate, že ho vôbec máte. Konečne existuje antikoncepcia, ktorá ponúka nie len partnerovo uspokojenie, ale aj vaše bezpečie.

Krásna, mladá, ale pod zákonom
Každým rokom mám pocit, že na ulici stretávame čoraz viac a viac pekných mladých žien a pri pohľade na nich sa nám zastavuje rozum. Odhadnúť ich vek si ani netrúfam, pretože niektoré štrnástky sú fyzicky natoľko vyspelé, že si ich občas mýlime so zrelými atraktívnymi ženami. Avšak takáto malá chybička by nás mohla dostať rovno aj do väzenia. V nevedomí si užívame milovanie so ženou s nádhernou okruhlou riťkou a zvodnými dlhými blond vlasmi a na druhý deň sa dozvedáme, že tá „zrelá“ žena bolo trinásťročné dievčatko. To by kleplo asi každého normálneho chlapa. Dostať sa do problémov kvôli sexu s maloletou by asi nikto z nás nechcel. Nehovorím, aby ste si pred každým sexuálnym divadielkom pýtali ako vstupné občiansky preukaz, no pokúste sa dopátrať istým spôsobom k veku, ak si nie ste istý.

Keď to v lete zlyháva
S letom prichádzajú veľké očakávania, no takisto aj veľké sklamania. Túžba po krásnych ženských telách hneď vystrieda frustrácia z vášho zlyhania. Kde robíme chybu? Občas sa treba posilniť dávkou sebavedomia, ale takisto môžeme siahnuť aj po iných zaručených praktikách. Viete, čo sú feromóny? Sú to prírodné chemické látky, ktoré vás urobia neodolateľným pre akúkoľvek ženu. Feromóny máme prirodzene v istej koncentrácii aj my v tele, ale prečo nezvýšiť svoju príťažlivosť na maximum a získať tak ženu, po ktorej tak už dlho snívate? Feromóny robia divy, tak si doprajte vášnivé a dráždivé chvíle so svojou vysnívanou.

Sex na verejnosti
Máte pocit sexuálneho stereotypu? Behajú vám hlavou myšlienky vyskúšať niečo bláznivého? Sex na verejnosti je presne tým šialeným, ale na druhej strane aj kvázi pre vás nebezpečným, čo možno vyskúšať. Bratislava je hlavným mestom Slovenska, čo znamená, že takisto je nie len patrične sledovaná kamerovým systémom, ale aj množstvom ľudí takmer na každom kroku. Preto sex na verejnosti sa môže zapísať do vašich dejín ako najvzrušujúcejšia noc v živote, ale môže spôsobiť aj nemilú skúsenosť formou pokuty. Tá sa pohybuje maximálne do 33 eur, ale môže sa považovať aj ako trestný čin. Nikto z nás by si nechcel zažiť trojročné posedávanie za mrežami kvôli jednému sexu, aj keby bol akokoľvek vášnivý a dráždivý. Preto ak túžite zabiť stereotyp, radšej vyskúšajte niektoré erotické pomôcky, ktoré vám zaručene tento pocit zabezpečia. Vibrátory, masážne erotické oleje alebo afrodiziaka zmenia vašu nudu v posteli na sexuálnu bombu. Ak patríte k hanblivejším a ostýchavejším typom, internetové sexshopy ako www.top-sexshop.sk vám doručia akékoľvek erotické pomôcky podľa vášho a partnerovho priania.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.