Gélové nechty aj bez profesionálov

Už dlhé obdobie sú gélové nechty štýlovým doplnkom takmer každej jednej ženy. Neslúžia len ako luxusný šperk, no takisto zakrývajú naše malé nedostatky. Nie každá z nás sa môže pýšiť dlhými a pevnými  nechtami. Avšak to nie sú jediné ťažkosti, ktoré trápia ženy. Hádam najčastejším problémom sú lámavé a krehké nechty, ktoré často vznikajú v dôsledku nedostatku potrebných minerálov a živín. Pôsobia zanedbane a choro. Preto dbajte na zdravú životosprávu a skrášlite si svoje nechty! Možno si myslíte, že to chlapi neriešia a oklamete tým mužské oči. Avšak to ste na veľkom omyle! Mnoho mužov dbá a dôkladne si všíma tieto vaše malé zázraky na prstoch. Pretože nechty vypovedajú nie len o kvalite vášho života, no takisto aj o osobnosti. Ukážte sa mu v plnej kráse a ozdobte sa aj bez pomoci okolia. Gélové nechty si teraz môže dopriať každá jedna z vás kvalitne a lacno. Ako?

 

Domáca manikúra vs nechtové štúdio

Túžite mať krásne gélové nechty? Obávate sa, že vás to v nechtových štúdiách bude stáť nemalé peniaze? Tak prečo ich navštevujete? Teraz si môžete vytvoriť nechty aj sama doma! Zbytočné preplácanie je hlúposť, ktorá nás dovedie len a len k ďalšiemu šetreniu a uskromňovaniu sa. Prečo počítať každý jeden cent, keď nemusíte? Existujú mnohé sady na gélové nechty, pomocou ktorých zvládnete profesionálnu úpravu aj sama. Nepotrebujete žiadne manikérky! Postačí vám len jedna sada na gélové nechty, vaša fantázia a tvorivosť. A prečo sú tieto sady vôbec dôležité? Pre ženy, ktoré sa absolútne nevyznajú do tejto problematiky by mali vedieť, že na vytvorenie takýchto nechtov je potrebná najmä UV lampa. Tá sa postará o to, aby bol UV gél dostatočne vytvrdený a môžete v zdobení pokračovať ďalej. Bez Uv lampy nie je možné si vyčarovať takéto gélové nechty, preto je nutná aj vo vašej domácnosti.

 

Sada na gélové nechty. Ktorá je tá vaša?

Ak ste sa rozhodli pustiť do tohto výhodného a originálneho zdobenia, tak je veľmi dôležité zistiť, ktorá sada na gélové nechty je pre vás ako stvorená. Pre začiatočníčky, ktoré ešte nemajú skúsenosť s takýmto zdobením, je najvhodnejšia malá sada od www.sadananechty.sk. Nájdete tam aj rôzne videá, ktoré vám pomôžu pri vašom skrášľovaní sa. Obsahuje základné pomôcky a ozdoby na nechty, pomocou ktorých si vyčarujete prenádherné pazúriky ako zvodná mačička. Pre skúsenejšie, či hotové  profesionálky z nechtových štúdií, sú tu veľké sady. Tie už obsahujú širší výber prípravkov ako rôzne pilníky, vrchný UV gél, čistič štetca, kamuflážny UV gél a množstvo iných. Ak máte strach, že to nezvládnete, existuje množstvo článkov a videí, kde máte vysvetlený detailný postup krok po kroku. Verte mi, že už po prvej skúške zistíte, že vôbec nie je ťažké si vytvoriť takéto originálne gélové nechty. Výhodou domáceho zdobenia je aj to, že si ich urobíte podľa vlastných predstáv a vkusu, a preto ich neuvidíte na žiadnych iných ženských rukách. Možno sa stanete vzorom pre vaše kolegyne či priateľky, ktoré si vašu jedinečnosť budú vážiť a možno aj jemne závidieť.

 

Čo tým získate?

Máte dilemu a neviete sa rozhodnúť? Uvažujete, či si necháte svoje prírodné alebo vyskúšate gélové nechty? Tieto „geláky“ majú množstvo výhod. Určite to poznáte. Pred troma dňami ste si lakovali nechty a opäť sa začal odlupovať váš červený lak! Pri umelých nechtoch vám nehrozí každodenné pilovanie a lakovanie. Akonáhle aplikujete UV gél na nechty, nemáte starosť na niekoľko týždňov. Takisto pôsobia ako prevencia, preto sa nemusíte obávať ich nepríjemnému lámaniu sa a štiepeniu. Budete pôsobiť šmrncovo a štýlovo! Ak zatúžite po extravagantnosti, tak môžete vyskúšať rôzne ozdoby na nechty ako vodolepky, ktoré sa jednoducho aplikujú a priľnú s povrchom nechta. No takisto vás nesklame ani klasická francúzska manikúra, ktorá je vhodná na všetky možné príležitosti. Či už do práce, na party alebo rodinnú oslavu, určite ňou nič nepokazíte. Tohtoročné leto a jeseň sú veľmi trendové kamienky na nechty, ktoré sa aplikujú zväčša na prstenník, avšak fantázií sa medze nekladú. Takýmto zdobením zažiarite večer ako hotová hviezda. Je to luxus a elegancia, ktorú si zaslúžite!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.